Kerro mitä Sinä haluat...

 

Minulla on joitakin vaihtoehtoja tarjota Sinulle. Jos kiinnostuit ota ihmeessä yhteyttä sp. Muistathan että huolehdit siitä että sähköpostissasi on tilaa vastaanottaa myös tiedostoja.

Tahdotko verkkosukkahousuni, joita olen pitänyt max 4 päivää, ilman pikkuhousuja. Vai haluatko kenties stay-up sukkani ? Toki muitakin sukkavaihtoehtoja löytyy, ihan mitä Sinä haluat. Muista kuitenkin, jos haluat jotakin special tuotetta, on Sinun annettava minulle aikaa hankkia / tilata tuote. Ja jos hinta on myös special, joutuu hinnasta keskustelemaan.

Peruspaketti sukkahousuista / sukista koostuu näin:

Tahtosi mukaan pidetyt, max 4 päivää. Tahtosi mukaan hankitut sukkahousut.

2 kuvaa, jotta voit todentaa että kyseessä on haluamasi tuote. Kuvissa ei kasvoja näy. Kuvien "tyyli" on kuvanottajan vastuulla. Kuvat lähetetään liitetiedostona, jotta laatu säilyy hyvänä, ja voit ne tallentaa helpommin koneellesi.

Seksitarina mitä on tuon juuri Sinun tuotteesi aikana tapahtunut. Mitä minä olen kokenut. Myös tarina lähetetään liitetiedostona.

Kuvat ja tarina lähetetään ennen paketin saapumista.

Tuote pakataan muovikelmuun ja sen jälkeen pahviin, jotta tuote olisi moitteettomassa kunnossa Sinulle saapuvana.

Kun tuotteesi on pakattu ja valmis lähtemään postin mukana Sinulle, otan kuvan paketista jossa on toimitusosoite, ja lähetän sen Sinulle sp liitteenä. Postista saan kuitin josta myös otan kuvan ja lähetän sen Sinulle sp liitteenä. Juuri tuon takia muista huolehtia että sp on tilaa. Kun olen saanut kuittauksen ko kuvista, poistan tiedostot.

Palautetta otan mielelläni vastaan kun olet saanut pakettisi.

**************************************************************

Vai haluatko kenties legginsit..... nilkkasukat.....polvisukat....villasukat....

******************************************************************

Vai tahdotko, että pidän miesten boksereita, niin juuri niitä mitä sinä pitäisit. Voisit hekumoida itseksesi, kenenkään tietämättä, mitä bokserisi on juuri aiemmin hyväillyt....

Valintasi mukaan siis bokserit tai makusi mukaiset alushousut. Pidän niitä max 4 päivää. Tai mielesi mukaan. Tähän pakettiin kuuluu myös 2 kuvaa, jotta voit todentaa kyseessä olevat juuri Sinulle hankitut alushousut. Seksitarina myös liitteenä. Muista myös tässä, että annat aikaa hankkia / tilata alushousut jos haluat special-mallin. Special-malleissa myös hinta tarkistetaan.

Miesten bokseri-paketti 50 e

******************************************************************

Vai tahtoisitko kenties sintsi-lakanan jossa olen peuhannut ? Lakanasta löydät hajuveteni tuoksun, vain mielikuvituksesi on rajana. Tähän pakettiin kuuluu myös 2 kuvaa, ja seksitarina. 100 e.

******************************************************************

Tarjolla myös korkokenkiä, tai reisisaappaat...........vinyylilakanaa....

Jos tahdot peruspakettiin jotakin extraa, tässä jotakin.

- virtsa- uloste - kuukautis-sperma: eritteet 25 e

- lisävuorokaudet 20 e

- lisäkuvat 10 e / kuva, kerro toiveesi kuvista, jalkateräkuvat lakattuine kynsineen.....

Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan sähköpostin välityksellä, mitä juuri Sinä haluaisit. Ehkä voin auttaa. Älä turhaan ujostele, voit luottaa minuun.

Kun olet päättänyt mitä haluat, ilmoita minulle, jolloin pääsemme asiassa eteenpäin. Vaihdamme tuolloin tietomme pakettisi valmistusta varten ja Sinulle saapumista varten.

 

****************************************************************************

Kyseessä ovat laatutuotteet, ehkä jonkun mielestä kalliiseen hintaan, mutta polkuhinnoilla ei välttämättä saa täyttä nautintoa.

Ollaan yhteyksissä. Sp keskustelumme on intiimimpää, ja luotettavampaa, ja saat esittää enemmän toiveitasi. Pääasia on että saat halusi ......

*****************************************************************************

Kiitos jo kaikille Teille Miehille, jotka olette osoittaneet mielenkiintoanne... Toivottavasti olette nauttineet....

 

SAM_0263-normal.jpg